Månedens beste øyeblikk, opptur, nedtur ++

 

MÅNEDENS BILDE

 

 

MÅNEDENS NEDTUR

Torsdag den 15 på kvelden fikk jeg skikkelig tannverk, og lurte på om jeg hadde fått hull i ene tannen min. På fredag dagen etter når jeg prøvde å se i munnen så jeg at jeg var helt betent oppe på høyre siden, og skjønte da fort at det var litt betennelse i visdomstannenmin (igjen). Jeg dro på jobb, og tenkte at det kom til å  gå helt fin… Etter bare 30 min på jobb merket jeg fort at det ikke gikk så fint som planlagt, og ringte derfor til tannlegen å fikk en akuttime for å trekke tannen. Jeg ble dermed sengeliggende hele helgen, også var det på han igjen på mandag med å “operere” ut p-staven. Det å ta ut p-staven i seg selv gikk helt greit. Men jeg ble skikkelig dårlig pga jeg har hatt litt problemer med “hormonene” i staven som var grunnen til at jeg måtte fjerne den.

 

 

 

MÅNEDENS FILM

Var å så den nyeste Maze runner filmen på kino. Elske disse filmene!

 

 

MÅNEDENS DAG

Denne månedens dag må selvfølgelig være søndag 11.februar som var morsdag. På denne dagen var min søster, mann hennes, alle tre ungene dems, jeg og min samboer hos mamma, og spiste middag. Til denne dagen hadde jeg bakt hjerteformede redvelvet cupcakes som jeg dessverre ikke fikk tatt bilde av, i og med at de ble spist opp før jeg rakk å tenke på å ta kameraet opp.

 

 

MÅNEDENS BESTE ØYEBLIKK

Som hele Norge eller skal jeg si verden har det vært OL nå i 17 dager, og for en prestasjon Norge har gjort! Må bare si at jeg er så stolt av og kunne si at jeg er norsk! 14 gull, 14 sølv og 11 bronse som utgjør en total på hele 39 medaljer! 

 Nr.  Land Gull Sølv Bronse Totalt
1 Flag of Norway.svg Norge (NOR) 14 14 11 39
2 Flag of Germany.svg Tyskland (GER) 14 10 7 31
3 Flag of Canada.svg Canada (CAN) 11 8 10 29

 

 

MÅNEDENS SANG

Baking – Ramz

Link til sangen på Spotify HER

 

 

MÅNEDENS OPPTUR

At jeg endelig er kvitt p-staven og hormonen er “på plass” hvis jeg kan si det, haha! Har virkelig gruet meg til fjerne den pga jeg syntes det gjorde så vondt å sette den inn… Men nå er det endelig ferdig, og jeg skal aldri igjen sette inn noe form for prevansjon som gjør vondt! Bare p-piller eller p-ring fra nå av.

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg