Kordan ville du kirkegolve sku sett ut?

Satt og så over gamle kladder som jeg ikke har publisert, siden ting har vært veldig tungt siste årene. og i dag er det nøyaktig et år siden jeg skrev det innlegget jeg i dag skal poste. Dette var skrevet på en veldig tung tid med masse tanker, og masse spørsmål.

 

PS det er skrevet på dialekt!

 

“Da sitt æ nok ei søvnløs natt våken, ei søvnløs natt med dæ i tankan. Ikke bare kordan som helst tanka, men tanka om den dagen du e borte. Tanka om kordan akkurat du ville hatt det. Kordan du ville kirkegolve sku sett ut?

Om du ville ha den røde Teslan din dær eller kanskje nåkka av legoen du va så gla i? Æ tenke på kordan farge på rosen vi skulle valgt siden du elska di rosebukettan med masse farga, men det e kanskje ikke helt innafor i en begravelse! Æ sitt å tenke på kordan vi skal fortelle dæ at du ska dø snart, eller om vi i det heletatt burde fortelle dæ det? Æ tenke på ka du tenke om det å dø, og ikke minst ka du tenke om det atdet faktisk e DU som skal dø? Om du blir å bli redd, eller om du tenke at det e greit? 

Du har jo ofte sakt til oss i familien at når du dør skal du bli en engel og passe på oss, og det håpe ho tante du blir å gjøre. Du har vært igjennom så alt får masse lillevænn, og ho tante skjønne at du e sliten, det har du virkelig all grunn til å være! Du har virkelig stått på og kjempa og kjempa i 3 år, og du har virkelig vist hele familien ka en ånkli superhelt e!

Ho tante glemme aldri dagen du kom til verden, og ho kommer heller til å glemme dæ! Elske dæ over alt på jord min lille skatt <3″

 

 

Hvil i fred lillevenn, og lek med englan <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg