MÅNEDENS OPPTUR, NEDTUR++

MÅNEDENS HØYDEPUNKT
Når min minste nevø fikk komme hjem fra sykehuset! Skal skrive et dypere innlegg om dette som kommer ut til helgen.

 

MÅNEDENS OPPTUR
Bursdagshelgen min med både hyttetur først, og familien og venner på besøk på lørdag og søndag! Å ikke minst masse kake<3

 

MÅNEDENS NEDTUR
Det må definitivt vært at det begynte og snø. Jeg elsker sommer og sol.

 

MÅNEDENS BILDE

Dette bilde som ble tatt fra bruen, dagen før snøen brøt ut!

 

MÅNEDENS OUTFIT

 

MÅNEDENS SANG
Stargazing av Kygo og Justin Jesso

 

MÅNEDENS IRRITASJON
KOLLEKTIVTRANSPORTEN I TROMSØ! Måtte seriøst stå å vente på bussen i over 1 time!

 

MÅNEDENS THROWBACK
Etter innlegget jeg skrev om Forsvaret har jeg virkelig tenkt over mine 2 år der.

 

MÅNEDENS FILM
Den første timen av filmen var veldig bra, men den siste timen syntes jeg filmen var altfor lang og kjedelig. Du skjønner liksom hva som skal skje i filmen, så det blir liksom ingen spenning.

 

 

Slik får du råd til drømmereisen

annonselenker

Som den frostpinnen jeg er, kjenner at jeg gruer meg veldig til kulden virkelig inntreffer. Derfor sitter jeg hjemme under 2 dyner, og drømmer meg bort til varmere strøk. Hvis du er en frostpinne som meg, og ikke er så veldig glad i kulden kan du bestille billig reise, og hotell på hotels.com

Klikk HER og oppgi rabattkoden “GJENFERD” i kassen for å få 200 kr rabatt på bestillinger over 1500.
 

 

Ting som irriterer meg!

1. Kø, dette gjelder uansett kø, om det er bilkø, kø på butikken, telefonkø osv. det er like irriterende uansett!

2. Når man sitter på kafe eller på bussen og folk lukter skikkelig ille! Er det så vanskelig og være litt hygienisk når man skal bevege seg utenfor dørene?

3. Når folk slafser. Gud så irriterende jeg syntes det er! Vet at det ikke er så mye jeg får gjort med mannen som sitte på nabobordet når jeg er ute, og spiser med venner. Men skulle virkelig ønske at han kunne tygget maten sin med munnen igjen.

 

4. Når gutter er selvgod og tror de er veldig deilig. Det er skikkelig “turn off”.

5. Personer som jobber innen service men som absolutt ikke burde gjort det. Det er så irriterende når mennesker som jobber med noe innenfor service er frekke og ikke vil særlig imøtekommende. Er det så vanskelig å trekke litt på smilebåndet?

 

Trenger hjelp!

Annonselenker

 

I dag syntes jeg dagen har gått kjempe fort, syntes egentlig ikke det er lenge siden jeg våknet. Med tanke på at dagene går så fort får jeg en ekstra oppvekker på at det faktisk snart er jul, og at julegave handling må starte om ikke så altfor lenge. Derfor har jeg i dag sotte og sett på Nelly, og Idealofsweden får og bestille noen julegaver (trykk på navnet for og komme direkte inn på sidene, og hvis du oppgi rabattkoden “TREAT” i kassen for å få 20% avslag på alt på Nelly).

Jeg har også sett på adventskalender som skal bestilles i morgen, og i forbindelse med det lurer jeg på om noen har erfaringer med noen av disse tre kalenderen. Trykk på bildene for link til kalenderne, og gjerne legg igjen din erfaring.

Helt hvitt

Julen rett rundt hjørnet snart, og her i Tromsø er det helt hvitt! Nå mangler bare julepynten som skal henges opp i gatene. Jeg sitter allerede og planlegger hvordan jeg skal pynte i leiligheten. Siden dette er den første julen hvor jeg bor hjemmefra må jeg på stor innkjøp av julepynt.

Snø

I dag hadde jeg store planer om både fjelltur og bowling, men det ble det lite av i dag i og med at været ikke har vært helt på min side i dag! Håper på litt bedre vær i morgen slik at jeg vartfall får bowlet eller spilt biljard. 

 

Ellers i dag har jeg spilt zombie og spist deilig lasagne til litt sen middag! Neste på listen er og se filmen villmarken som gå på tv kl.21.00.

Jeg skal dø.

Den siste tiden har jeg reflektert mye over livet, hvor få timer i døgnet jeg egentlig har til å gjøre akkurat det jeg vil. Det er 24 timer i ett døgn, 7-9 av disse timene skal man i følge forskere bruke på å sove.
Da sitter jeg igjen med 15-17 timer hvor av disse timene går 7,5 timer bort til jobb. Jeg sitter da igjen med ca. 7-8 timer, disse timene skal jeg bruke på å komme meg til og fra jobb, jeg skal spise og drikke, jeg skal gjøre morgen og kveldsstell. Når alt det nødvendige er gjort ferdig sitter jeg igjen med ca. 4/5 timer hver eneste dag hvor jeg kan gjøre akkurat det jeg vil! Disse timene er det som kalles FRITID. Slik som dette skal jeg leve i mange ti år til, før jeg til slutt engang skal dø.

 

Jeg skal bruke min fridtid/helg på å ta litt sol i dag siden jeg har fått 100 kr fra brun og blid denne helgen i forbindelse med soldagene. Lag deg en super helg!

 

Endelig helg!

Denne helgen skal jeg bruke til å ta skikkelig vare på meg selv, og gjøre ting jeg har hatt lyst til å gjøre lenge men aldri har hatt tid til. Har allerede startet kvelden med ansiktsmaske, og jeg har valgt og bruke en fra Origins i dag. Syntes denne ansiktsmasken lukter kjempe godt og etterlater huden silkemyk.

Dette er ansiktsmasken jeg har valgt å bruke i dag.

Påfører ansiktsmasken med en slik kost.

Nydelig bilde! Haha.

Avslutter alltid men en god fuktighetskrem! I dag valgte jeg nattserum og fuktighetskrem i serien OLEHENRIKSEN.

Legger også ved bilde av en liten “bucket list” for helgen.

PS! Tenkte i et senere innlegg og teste forskjellige ansiktsmasker, ta før og etter bilder, og skrive min mening om hver maske. Så kom gjerne med forslag på hvilke masker jeg burde teste!

For alt vi har. Og alt vi er.

I dag tenkte jeg å skrive litt om min reise i Forsvaret. Beklager for dårlige bilder på forhånd!

Det hele startet da jeg gikk andre året på videregående. Jeg var ikke så veldig flink på skolen, eller jeg var flink i fagene men ikke så flink å møte opp. Får å si det sånn så hadde jeg ikke klart meg på skolen med den fraværsgrensa som er i dag!
Læreren min på dette tidspunktet var veldig opptatt av Forsvaret, og hadde noen “kontakter” der. Det hele resulterte i at læreren min en dag tok meg på gangen, og sporte om jeg kunne tenkt meg og ta lærlingtiden min i Forsvaret. Dette var noe jeg flirte av og svarte veldig tydelig “absolutt ikke!”
Ca. 1 måned etter denne hendelsen ble jeg og læreren min enig om at jeg skulle være med på en “lærling samling” i Bardufoss på Rustaleiren, der flere andre som ønsket og være lærling i forsvaret skulle tilbringe en helg sammen.

I løpet av denne helgen fikk vi masse informasjon om Forsvaret og hvordan det er å være lærling i forsvaret. I og med at det ikke var almen verneplikt på denne tiden var vi i undertall av jenter noe som førte til at vi jenter kanskje ble lagt litt ekstra godt merke til, og derfor var det viktig å være flink og snakke diskriminering og likestilling! Noe vi også snakket mye om ikke bare denne helgen men igjennom hele Forsvaret er kjerneverdiene til Forsvaret som er respekt, ansvar og mot. Disse kjerneverdiene er fortsatt noe jeg tar med meg videre i jobb, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har lært meg å ta disse i bruk.

Siste dagen ble vi en og en tatt inn på et kontor på et slags “intervju” med lærlingkordinatorene, der ble vi vurdert om vi “passer” i Forsvaret eller ikke. Da det var min tur og gå inn på kontoret var egentlig ganske rolig, for jeg skulle ikke i noe Forsvar (trudde jeg!). Nesten det første som skjedde etter “intervju” delen var ferdig var at jeg fikk slengt en kontrakt i bordet foran meg. Der satt lille meg som absolutt ikke skulle i Forsvaret med en 2 års lærlingkontrakt i Forsvaret rett foran meg. Som om ikke det var nok så måtte jeg bestemme meg der og da om jeg skulle ha plassen eller ikke! Jeg som var så rolig og avslappet hadde plutselig en puls på over 100 føltes det som.

Den dag i dag er jeg EVIG takknemlig for den masete læreren som virkelig hadde truen på meg! Lærlingtiden min i Forsvaret har vært helt UFORGLEMMELIG med masse flotte mennesker, masse minner, masse oppturer og ikke minst masse nedturer. Anbefaler virkelig ALLE på det sterkeste å ta lærlingtiden sin i Forsvaret om mulighet byr seg, og hvis ikke kan du bare avtjene førstegangstjenesten! Jeg kan låve at året blir fantastisk uansett.

Tusen takk til alle som var med på å gjøre lærlingtiden min UFORGLEMMELIG!Hvis noen ønsker et innlegg om hva jeg har gjort i Forsvaret av grønntjeneste, øvelser, skyting osv. skriv gjerne kommentar på hva du ønsker å vite mer om.

Dagens

I dag sto ikke vekkeklokken min på før så sent som 08.00. Det var kjempe deilig og starte 1 time senere på jobb. Det har vært masse å gjøre i dag på jobb (som vanlig). Når jeg var ferdig på jobb dro jeg på besøk til min søster og ungene hennes, hvor jeg spiste middag med dem. 
Etter at vi var ferdig å spise, bestemte minste mann at vi alle sammen skulle spille monopol empire. Etter som jeg er en veldig familieperson syntes jeg dette var kjempe gøy å gjøre på en torsdags ettermiddag.

Dagens outfit var veldig enkelt:

Nå ligger jeg bare på sofaen i Kari Traa ullundertøy, og ser på “Hvem bor her?”

Link til lignende Kari Traa sett her og her.