MÅNEDENS høydepunkt, diplomati, folk som leker med livet +

annonselenk

MÅNEDENS SERIE

SUITS! Jeg er en serie avhengig person, og Suits er en virkelig fasinerende serie. Serien handler om Mike Ross som er en talentfull collegegutt som dropper ut av advokat studiet. Serien følger hans liv som advokat i et oppdiktet New York basert advokatfirma. Først som rettspartner med Harvey Specter, for han på rekordtid jobber seg opp til å bli junior partner i firmaet, selv om han ikke har de rette papirene for å være advokat. Serien tar for seg Mikes og Harveys evne til å vinne saker, samtidig som de til beste evne skjuler Mikes store hemmelighet. I motsetning til Harvey som for mange kan virke kald og en som bare gjør alt for å vinne, har Mike sympati for klientene og gjør alt for å gjøre det som er rett, dette er noe av det som gjør disse til et så bra team som de er.

Serien finner du på Netflix HER


MÅNEDENS ORDTAK

Ekte diplomati er evnen til å si nei på en så taktfull måte at hele verden tror at man har sagt ja.


MÅNEDENS OPPTUR 

Julepynten i gatene er kommet opp! Endelig har jeg fått litt julestemning.


MÅNEDENS SANG

Strongest av Alan Walker

Link til sangen i spotify finner du HER


MÅNEDENS OUTFIT

Min kjære gråe kjole/tunika!

Link til lignende kjole HER


MÅNEDENS IRRITASJON

At folk faen ikke bruker refleks. Jeg blir både oppriktig sint, irritert og redd. Føler nesten at folk leker med sitt eget liv av og til! Refleks er ikke noe å tulle med!
BRUK REFLEKS.


MÅNEDENS 
HØYDEPUNKT

Denne måneden har jeg gått vær dag og glede meg til dagens dato. Ikke bare for det er siste dagen i måneden og 1.desember i morgen, men for i dag skal jeg og min søster å se på revyen som min eldste tantonge er med på. Tenk så stor han er blitt! Syntes ikke det er så lenge siden han sprang rundt og spilte på den lille gitaren sin, haha! 

 

 

 

Facebook HER  | Instagram HER  | Snapchat Vfridholm

 

7 ting menn gjør som irriterer oss kvinner!


1. Snorking

Jeg får ikke sove når det høres ut som lokaltoget fra Horten braser gjennom soverommet!

 

Bildet hentet fra internett

 

2. Høy på seg selv
​Menn som tror de kan få hvem som helst til sengs, selv om de er 20 kg overvektige, skallede, ingen jobb og dårlig hygiene. “Prøv da vel!” tenker jeg.

3. Svarer kort
Spørsmål: Har du husket å hente barna? Kan du kjøpe med brød? Elsker du meg?
Svar: Ja…

4. Spør om jeg er sur
Hvis du er så usikker at vi virkelig er nødt til å spørre så er svaret nesten garantert ” Ja! “

 

Bildet hentet fra internett

 

5. Kollapse to sekunder etter utløsning 
Vi vet at menn gjerne vil sove rett etter utløsning, men la oss i alle fall få noen minutter etterpå. Ingen kvinner liker følelsen av at vi kun blir brukt for sexens skyld.

6. Lyve
Hvorfor er det så vanskelig å bare være ærlig? Menn tror ofte at kvinner blir mer sint av sannheten, når faktumet egentlig er at vi blir mer sur av løgn.

7. Følelser
En stor forskjell mellom menn og kvinner er at kvinner “er følelser” mens menn “er rasjonelle”. Der kan det jo fort bli kluss når vi damer vil fortelle om et problem, kun for å få forståelse, mens han da begynner å gi tips og råd. Da føler vi oss ikke hørt eller forstått. DET kan være irriterende.

 

Bildet hentet fra internett

 

 

 

Facebook HER  | Instagram HER  | Snapchat Vfridholm

Mitt beste tips mot slapphet – Herbalife!

Jeg kjenne virkelig at mørketiden dreper alt av energi jeg har i kroppen. Det er på dager som dette jeg er glad jeg har Herbalife! Jeg bruker å lage meg en turbodrikk. Det er en blanding av ulike Herbalife produkter i 2 liter vann. Noen av de produktene som har mest og si for meg personlig er hydrate og liftoff, og de hjelper spesielt godt på energien nå i mørketiden.

 

Kommenter gjerne om du ønsker jeg skal skrive litt mer om Herbalife 🙂

 

Facebook HER  | Instagram HER  | Snapchat Vfridholm

Julebord, hangover, spa ++

I går kveld var det dags for årets første julebord for min del, og dette julebordet var med CrossFit gjengen. Jeg har derfort vært fraværende både i går og halve dagen i dag. Dette må bare beklages på det sterkeste! Jeg har vartfall bruk dagen i dag på å rydde, vaske klær og hjemme spa. 

 

 

Går dagens outfit

 

Facebook HER  | Instagram HER  | Snapchat Vfridholm

Beste salget jeg vet om – sjekk det ut!

annonselenker

 

I dag er 50 % på ALT på en av mine favoritt sider! Idealogsweden har så sykt mye fint til mobilen til en billig penge, og nå er til og med 50 % salg på ALT! Det er virkelig et kupp spør du meg! Deksel er fint å ha til mobilen, og er også en kjempe fin liten julegave å gi til for eksempel en venninne.

Her er noen av mine favoritter!

Nr 1. grå lommebokdeksel HER |   Nr 2. blomster deksel HER |   Nr 3. blue marble HER

 

 

 

 

 

Facebook HER  | Instagram HER  | Snapchat Vfridholm

Dog fighting!

 

Jeg sitter her på kveldstid og ikke får sove. Når jeg ikke får sove bruker jeg å sette på en av de gode gamle NRK kanalene. I dag sto tv-en allerede på NRK 3 når jeg kom hjem, så da endte det bare opp med at det var det som sto på. Ingenting spesielt som fanget min oppmerksomhet. Ikke før klokken slo 23.00 og programmet “Statuskamp på liv og død” kom på tv-en. Det handlet om hundekamper i Storbritannia. Syntes det er sykt at verden faen ikke er kommet lengere enn det og at det faktisk finnes så syke folk her i verden som behandler dyr så FUCKINGS jævlig! Jeg kjenner det koker inni meg. Trur ikke eieren selv hadde vært særlig høy i hatten om han ble puttet i en ring og måtte fighte for livet sitt mot et annet menneske. Ikke bare er kampen i seg selv helt forferdelig men treningen er også ren hælvete. Sitter her tårevåt, sint, rasende og ikke minst lei meg over at disse hundene må leve med slike eiere! Har faktisk ikke ord for dette!

 

Noen bilder fra dagens episode. 

 

 

PS sterk episode!! Jeg klarte ikke se hele episoden!
Dagen episode finner du HER

Facebook HER  | Instagram HER  | Snapchat Vfridholm

Dette skjedde med meg i dag!

I dag på jobb, rundt lunsj tider (kl.11.00) ble jeg veldig varm i ansiktet. Etterfulgt av en brennende følelse og et knall rødt ansikt begynte det å svi og klø i ansiktet mitt. Etter litt over 1 time uten forbedring sender min kollega meg til legen. Legen beskrev det som en stor allergisk reaksjon, eller en bivirkning etter alt av medisiner jeg har gått på i det siste mot mine bihuleplager. Jeg tok vartfall dagen etter legebesøket, og har allerede funnet sengen.

 

 

Dette er bilde av meg tidligere i dag. Fy så vondt det gjor!

 

Julen er virkelig kommet!

 

Jeg skrev et innlegg om den forferdelige julepynten her i gatene i Tromsø by i DETTE innlegget. Dette tenkte jeg nå at jeg skulle oppdatere litt, siden det nå er hengt opp både røde hjerte og lys! Nå er det virkelig blitt fint i gatene her, og julen kan bare komme!

 

 

Facebook HER  |  Instagram HER  |  Snapchat Vfridholm

Opp i høyden!

Da var dagen endelig kommet, og jeg har endelig startet å jobbe 100% igjen! Første hele dagen igjen, og første dagen med nytt kontor! Føles som himmel her jeg sitter med god utsikt over heler Tromsø.

Altså sjekk det her!!

 

Dagens outfit er min kjære røde jumpsuit bruker også å ha et svart enkelt belte på for å piffe litt mer opp av og til. Elske den!

Jumpsuit HER

 

Facebook side HER   |   Instagram HER   |   Snapchat Vfridholm