Månedens beste øyeblikk, opptur, nedtur ++

 

MÅNEDENS BILDE

 

 

MÅNEDENS NEDTUR

Torsdag den 15 på kvelden fikk jeg skikkelig tannverk, og lurte på om jeg hadde fått hull i ene tannen min. På fredag dagen etter når jeg prøvde å se i munnen så jeg at jeg var helt betent oppe på høyre siden, og skjønte da fort at det var litt betennelse i visdomstannenmin (igjen). Jeg dro på jobb, og tenkte at det kom til å  gå helt fin… Etter bare 30 min på jobb merket jeg fort at det ikke gikk så fint som planlagt, og ringte derfor til tannlegen å fikk en akuttime for å trekke tannen. Jeg ble dermed sengeliggende hele helgen, også var det på han igjen på mandag med å “operere” ut p-staven. Det å ta ut p-staven i seg selv gikk helt greit. Men jeg ble skikkelig dårlig pga jeg har hatt litt problemer med “hormonene” i staven som var grunnen til at jeg måtte fjerne den.

 

 

 

MÅNEDENS FILM

Var å så den nyeste Maze runner filmen på kino. Elske disse filmene!

 

 

MÅNEDENS DAG

Denne månedens dag må selvfølgelig være søndag 11.februar som var morsdag. På denne dagen var min søster, mann hennes, alle tre ungene dems, jeg og min samboer hos mamma, og spiste middag. Til denne dagen hadde jeg bakt hjerteformede redvelvet cupcakes som jeg dessverre ikke fikk tatt bilde av, i og med at de ble spist opp før jeg rakk å tenke på å ta kameraet opp.

 

 

MÅNEDENS BESTE ØYEBLIKK

Som hele Norge eller skal jeg si verden har det vært OL nå i 17 dager, og for en prestasjon Norge har gjort! Må bare si at jeg er så stolt av og kunne si at jeg er norsk! 14 gull, 14 sølv og 11 bronse som utgjør en total på hele 39 medaljer! 

 Nr.  Land Gull Sølv Bronse Totalt
1 Flag of Norway.svg Norge (NOR) 14 14 11 39
2 Flag of Germany.svg Tyskland (GER) 14 10 7 31
3 Flag of Canada.svg Canada (CAN) 11 8 10 29

 

 

MÅNEDENS SANG

Baking – Ramz

Link til sangen på Spotify HER

 

 

MÅNEDENS OPPTUR

At jeg endelig er kvitt p-staven og hormonen er “på plass” hvis jeg kan si det, haha! Har virkelig gruet meg til fjerne den pga jeg syntes det gjorde så vondt å sette den inn… Men nå er det endelig ferdig, og jeg skal aldri igjen sette inn noe form for prevansjon som gjør vondt! Bare p-piller eller p-ring fra nå av.

 

 

 

 

 

 

Dagens dilemma, HELP ME!

Nå er jeg akkurat kommer hjem fra jobb, klokken er nå 17.00 og middagen skal lages. Det med middag er alltid et dilemma for meg som er alene. Jeg syntes det er SÅÅ kjedelig å lage middagen til bare meg, og kan ende opp med å stå i timesvis og “diskutere” med meg selv hva jeg skal lage. I dag sto det mellom kylling og ris, spaghettig og kjøttdeig eller Enchilada.

 

 

Jeg endte til slutt opp med…

 

 

 

Noen som har forslag til enkelt, lett og helst litt sunn mat for èn person?

 

 

 

Noen av mine favoritter!

REKLAME· ANNONSELENKE – NELLY

Siden formen min ikke har vært helt på topp denne uken har jeg ikke gjort noe spesielt gøy eller tatt noe særlig med bilder! Jeg har derimot sett på Nelly og siklet litt på noen plagg. Jeg tenkte derfor og dele noen av mine favoritter 🙂

 

Link til beltet finner du HER

 

Link til buksen finner du HER

 

 

Link til kjolen finner du HER

 

Link til puffy kåpen finner du HER

 

Link til hoodie set finner du HER

 

Link til Marc Jacobs vesken finner du HER 

 

 

Følge meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER

 

 

 

Slik starter jeg helgen

REKLAME· ANNONSELENKE – FEELUNIQUE

 

Tidligere denne uken fjernet jeg p-staven i armen og på fredag forrige uke trakk jeg den ene visdomstannen min som var veldig betent. Jeg har derfor brukt denne uken til å ta litt ekstra godt vare på meg selv med både pleie til leppene og under øynene. 

 

Link til lignede eye mask HER   |   Link til lignede lip mask HER

 

 

Ønsker alle en super helg!

 

Facebook HER  | Instagram HER

 

 

 

Bildene som ikke kom på bloggen!

I dag har jeg sett igjennom bildene mine, og bestemt meg for å legge ut noen av bilde som ikke var “bra nok” til å legges ut på bloggen.

Enjoy!

 

Dette bilde i seg selv er ganske fint…hvis du ser bort i fra at det ser ut som jeg har en food baby etter julebodet, hahaha!

 

 

Og sist men ikke minst! Min minste tantunge på 5 år (på det tidspunktet) som sminket meg.

 

 

 

Da legges jeg under kniven igjen!

Da var dagen kommet, dagen jeg har gruet meg til i ca 2 år nå. Siden Desember 2017 har jeg hatt veldig magesmerter/mensensmerter og blødninger. For drøye 2 uker siden var jeg på sykehuset og tok en gynekologisk undersøkelse får å se om det var noe “galt” der nede, haha! Men det viste seg at alt var i skjønneste orden, men at p-staven som jeg satte i for drøye 2 år siden har begynt og tulle litt. Jeg blir derfor nødt til og ta den ut! Dette er noe jeg har gruet meg til helt siden jeg satte den inn. 

Slik så det ut med p-staven i armen. Merket ikke noe av den når den var inne. Men gjorde så sykt vondt å sette den inn!

 

Og slik ser det ut nå. Syntes personlig det gjorde like vondt å ta den ut som og sette den inn!

 

 

Slik startet min helg!

Jeg sov lite eller ingenting i natt PGA mine kjære visdomstenner som mildt sakt ville holde hælvete med meg i natt! I morges tenkte jeg at det skulle gå bra å dra på jobb, og at jeg kunne dra til tannlegen etter jobb. Veeeel ikke helt så bra gikk det! Jeg dro på jobb 08.00 og var på jobb i hele 20 minutter før jeg måtte ring tannlegen å få en akutt time. På timen fikk jeg beskjed om at det var lurt å trekke de med engang og at de hadde tid i dag.

 

 

Heldigvis kunne jeg ligge i tannlegestolen og se på TV, haha! Ingenting er bedre enn litt OL når man har vondt.

 

Her sitter jeg nå og føler meg som Sophie Elise etter kjeveoperasjonen! Verk i munnen er virkelig noe av det verste jeg vet! Så all respekt til Sophie som «overlevde» den operasjonen! Trur personlig aldri jeg hadde klart det.

 

 

 

 

Smertehelvete uten like

Nå er klokken passert midnatt, og jeg burde vært i seng for flere timer siden. I stede for sitter jeg her med pc-en i “ene hånden” og isen i andre (og med feber)! Prøver fortvilt alt som kan hjelpe mot den intense smerten fra helt bakerst i munnen/kjeven min. For ca.1 år siden nå begynte to av mine visdomstenner og komme ut. Jeg har hatt noen plager av og til men ingenting som kan sammenlignes med dette! Det er virkelig et smertehelvete uten like!

 

Noen råd mot vonde visdomstenner?