Next stop…

 

Da er det bare en dag igjen til jeg skal ut å reise! Jeg blir ikke riktig enda å avsløre hvor jeg skal, men hvis du følger med til uken skal jeg legge ut noen bilder som kan være til hint!  Jeg er skikkelig forventningsfull og gleder meg til en rolig ferie! Jeg blir til lørdag så det blir en laaaaang “ferie” med masse gøy, sammen med samboeren.

 

(Tilfeldig bilde fordi jeg har hatt lyst til å poste det lenge, hehe. Tatt i sommer når jeg var i Kroatia)

 

 

 

Brasiliansk

I dag har gjort noe jeg aldri trudde jeg skulle tørre å gjøre!

 

 

Jeg har vært hos Essens og tatt brasiliansk voks. Jeg fikk høre fra flere jeg kjenner at det gjør veldig vondt, og derfor gruet jeg meg litt ekstra. Men alt i alt syntes jeg egentlig ikke det var så ille. Det var mest ubehandlig med tanke på at det sto en fremmed person og stirret meg nedentil.

Det står mer om behandlingen HER

 

 

Noen som har tatt brasiliansk voks før?

 

 

 

 

In the making

Minste tantungen min som har hatt kreft har nettopp opperert bort hickman kateteret sitt. En hickman er et kaktere som ligger i hovedblodåren inn til hjertet. Det er to “ventiler” hvor legene kan ta blodprøver, gi forskjellige typer medesin, intravenøst, gi cellegift og alle slike ting. Når han har hickman kan man ikke bade ordentlig eller få vann på den. Derfor har ikke minstemannen bade ordentlig på nesten et år.

 

Nå når hickmannen er borte spør han vær eneste dag om bading. Han som alle andre ser også på sosiale mediner, både sammen med mammaen og pappaen, men også sammen med storesøster og storebror. Han har jo derfor fått med seg at det går ann å lage badebomber selv, og syntes det hørtes veldig spennende ut! Han har derfor sport tante noen ganger, og i forrige uke bestemte jeg med får å kjøpe alt vi trengte og overraske han på døren. Gledet meg masse! Dere får dessverre ikke se hele prossessen på video, men her er noen bilder av resultatet. Vi brukte DENNE oppskriften.

 

 

 

Har du prøvd å lage bade bombe?

 

 

Palindrom

 

I forige uke på jobb hadde vi rundt bordet et artig tema til lunsj nemmelig Palindrom, eller mer spesifisert enkeltordspalindrom. Dette betyr at ordene er de samme fremlengst som de er baklengst! 

 

Her er noen av de lengste enkeltordspalindromene.

Norsk: Regninger, returruter og Malayalam

Engelsk: Racecar

 

Og sist men ikke minst verdens lengste enkeltordspalindrom

Finsk: Saippuakivikauppias

 

(Haha, sorry for filter)

 

 

Vet du om noen enkeltordspalindrom?