Månedens reise, throwback ++

MÅNEDENS REISE
Denne måneden var det boknafeskfestivalen på Reinøya 27-29.juli. Det var ikke så lang reise fra Tromsø (Ca. 2 timers reise med ferge) men herregud for en fin tur! Fikk virkelig sett Nordnorsk natur fra sin beste side. 

 

video:Halvdan

Sorry for dårlig video!

 

MÅNEDENS SANG

Sangen finner du på Spotify HER

 

MÅNEDENS ORDTAK

Nån ser rar ut når dem grin og nån ser rar ut når dem kommer.

 

MÅNEDENS BILDE

 

MÅNEDENS THROWBACK

Sommeren jeg og Caroline var på båttur med hennes familie. Savner virkelig det å ha henne nært!

 

MÅNEDENS IRRITASJONSMOMENT

Å ikke få sove når man har lagt seg. Denne måneden har jeg slette masse med søvn og spesielt det å faktisk ikke få til å sove når jeg har lagt meg. Så hvis noen har tips mot å få sove tar jeg gjerne i mot! 

 

 

 

 

 

 

Sorg

 

Jeg følger Mammahjerter på snapchat, og på onsdag denne uken snakket Rikke om sorg. Hun sa noe veldig fint som fikk meg til å tenke masse på sorg, og hvordan man takler sorg. Alle takler det på forskjellige måte, og i forskjellige grader men jeg tror alle kan kjenne seg igjen i utsagnet

“Sorg er som en trekant som dreier rundt i hjertet med spisser som risper. Det gjør vondt, forferdelig vondt til trekantenes spisser er avslitt og det bare er en kule igjen, som glir rundt uten smerte. Sorg er en prosess som tar tid, men den tar slutt. Hvor lang prosessen er beror på hva vi har mistet, hvilke ressurser vi selv har og hvilken støtte vi mottar fra omgivelsene våre. Men når gleden over det du har hatt, overskygger savnet av det du har mistet, når du vet at du aldri villet unnvært det du har tapt, selv om du var klar over at du en gang kanskje måtte gi slipp på det, da er trekantens spisser avslitt og kulen blir en skatt i ditt hjerte”

 

 

Slik ser treningsuken min ut!

Da har jeg startet et fast program som jeg skal følge tre ganger i uken (Det er økt 1, økt 2 og økt 3). Dette er fullkroppsprogrammer (hvor jeg trener hele kroppen i hver økt). Noen av øvelsene på programmet er forholdsvis tekniske og det er på ingen måte sagt at dette øvelsesutvalget og oppsettet vil passe deg også.

 

Jeg kommer ikke til utdype verken antall sett eller repetisjoner da disse er tilpasset meg. Men du får derimot en oversikt over øvelsesutvalget og jeg kommer også til å skrive hvordan jeg trener og restituerer de resterende dagene i løpet av uken.

 

MANDAG – Styrke på bein, rumpe og rygg 

TIRSDAG – ØKT 1

KNEBØY

CHINS

SKULDERPRESS

FACEPULLS (kabel)

PUSH DOWN (kabel)

ONSDAG – Hviledag/restitusjon

TORSDAG – ØKT 2  

BULGARSKE UTFALL MED ROM

PULL UPS

DIPS

BENKPRESS

PENDLEY ROW

FREDAG – Bevegelighetstrening 

LØRDAG – Hviledag/restitusjon

SØNDAG – ØKT 3

FRONT BØY

HIP THRUST

PUSH PRESS

CHINS I RINGER (CHEST TO RINGS)

SITTENDE ROING

 

 

 

Inspirasjon hentet fra Jørgine aka Funkygine!

 

 

 

I dag kan virkelig være din siste dag

Den siste tiden har jeg ikke blogget så mye som jeg burde. Det er ikke fordi jeg ikke har skrevet, men rett og slett for jeg ikke å tørr å publisere alle mine innerste tanker for tiden. Mai og Juni har mildt sakt vært to veldig hektiske måneder for min del. Jeg og samboeren flyttet fra værandre i slutten av april, og like etter fikk familien nok en gang beskjed om at superhelten vår hadde fått tilbakefall av kreft. Det er ikke til å legge skjul på at dette har vært veldig tung for hele familien.

 

Siden superhelten vår ble syk første gang i juni 2015 har jeg virkelig satt mer pris på livet og vær dag jeg har med mine nære og kjære. Jeg tenker ofte på at i dag kan virkelig være den siste dagen til enten meg selv eller noen av mine nærmeste.

 

 

5 tips til en billigere ferie!

1.Book når sola skinner
Ifølge en statistikk fra finn.no viser det seg at flere booker reise når det regner ute, og prisene styres av trafikk. Så jo flere som booker samtidig, desto dyrere blir det. Finn mener prisene går opp minst 100 kroner bare det regner ute. Bestill derfor neste reise når sola skinner ute, og de andre er ute og soler seg!

 

2. Gå på turer
Det er gratis å gå på tur. Og du trenger ikke langt for å få fine opplevelser. Sjekk ut.no for å finne gode alternativer i området ditt.

 

3. Bytt by
Flyselskapene opererer med lokkepriser, som vil si at det er billig én vei, og dyrt den andre. Men du kan lure dem ? ved å fly hjem fra en annen by! Fly ned til Dubrovnik og hjem fra Split i Kroatia, eller fly til Krakow og hjem fra Warzawa.

 

4. Velg billig land
Smarte penger har utarbeidet en liste over prisnivået i mange populære ferieland i forhold til i Norge, og land som Myanmar, Bulgaria, Makedonia, India og Albania ligger 70% under Norge. Det vil si at noe som koster 100 kroner i Norge, bare koster 30 kroner her. Andre billigere ferieland er Vietnam, Thailand, Russland, Marokko, Montenegro, Romania og Polen.

 

5. Bade, bade, bade
Det er gratis og kan gjøres nesten over alt. På fjellet eller i fjorden. Er det ikke varmt, er det i hvert fall forfriskende. Sjekk yr.no for badetemperaturer.

 

 

 

  Turbulent tid!

  Siden jeg ikke har blogget ordentlig på ca. 3 måneder tenkte jeg at jeg skulle oppdatere litt på hvordan mine siste turbulente måneder har vært.

  Starten på april måned har vært helt forferdelig med masse panikkangst for ting jeg ikke kan beskrive engang. Jeg og samboeren flyttet fra leiligheten vår, og jeg måtte flytte inn hos mamma. Noe jeg ikke syntes er særlig kult siden jeg for første gang følte meg hjemme en plass. I flytte prosessen ble det for mye, og jeg og min samboer endte med å skille lag. Dette gikk veldig hardt inn på meg siden han har vært min trygghet oppi alle tunge ting som har skjedd.

  Jeg dro derfor på besøk til det jeg trodde var en av mine to bestevenninner i Bodø. Lite viste jeg at dette ble siste gang vi møttes. Den helgen viste hun meg sin sanne side, og gikk bak min rygg på en måte jeg aldri trodde en venninne kunne gjøre. Takket være denne helgen har jeg fått ekstra god kontakt med en gammel venninne som virkelig har stilt opp for meg og vist meg hva ekte vennskap er!

  Love you girl! Tusen takk for at du e du<3

  Nesten hele mai måneden lå jeg med bronkitt og var sengeliggende store deler av måneden. Mot slutten av mai fikk familien den hjerteskjærende beskjeden om at superhelten har fått tilbakefall nok engang. Derfor var det ekstra godt når min bestevenninne som bor i Asker var hjemme i Tromsø på besøk! Som den suuuupre bestevenninnen hun er hadde hun fikset meg smilepakke til vi møttes <3 Setter så utrulig stor pris på denne jenta! 

  I starten av juni var jeg med søster og familien på Rikshospitalet i Oslo i ca. en uke mens superhelten vår ble operert. Denne uken var fylt med både oppturer og nedturer. Jeg fikk masse tid med mine to eldste tantunger til å dra på shopping, bade, spise en del godteri + masse mer. Samtidig som vi var masse på sykehuset sammen med superhelten. Han gjorde store fremskritt og jeg er så utrulig stolt over viljestyrken hans og det pågangsmotet han har <3

  Juli måned har mest gått til jobb og ferie den siste uken. Jeg var sammen med mine to eldste tantunger i Bulgaria 1 uke.