Det er ikke mer legene kan gjøre!

Den siste tiden har jeg vært masse borte og blir også å være masse borte fremover. Grunnen dette skyldes min kreftsyke tantunge. Familien har dessverre fått beskjed om at det ikke er mer legene kan gjøre får han, og at vi må nyte den siste tiden! 

 

Superhelten vår, voksen som han er, vet selv at legene ikke har noe medisin som kan gjøre han frisk, og spør derfor mye rundt det å dø og hvordan det er. Vi som voksene svare så godt vi kan på alle forunderlige spørsmål som kommer fra den voksene sjelen. Slik som det er nå tror han at det å dø er litt som i filmen Coco. At det finnes “liv” etter døden og at han blir en form for engel som kan komme ned fra himmelen og være lamme oss på jorden, og at vi ikke kan se han, men føle at han er med oss. 

 

 

Jeg kommer til å titte innom bloggen i ny og ned, og skal prøve å være flink med månedens innlegg hver måned! Kom gjerne med forslag til ting dere ønsker jeg skal blogge om eller hvis dere har noen spørsmål!

 

 

 

 

Jeg har det ikke bra

Hva skal man egentlig si til andre, når man ikke selv vet hva det er som er galt? Når noe inni deg forteller deg at “jeg har det ikke bra”, uten at du finner en konkret grunn til hvorfor. Slik har jeg hatt det lenge nå, så lenge at jeg ikke kan husker når det startet. Det gikk nedover først, så gikk det oppover en liten periode. Så kom bruddet med eksen min, og jeg nådde bunnen helt – jeg var så langt nede som jeg kunne komme. Etter det har jeg aldri kommet meg helt opp igjen, det er et eller annet som plager meg – men jeg klarer ikke sette ord på hva det er. Jeg tror kanskje jeg har glemt av meg selv litt oppi alt som har skjedd det siste året, at jeg har klistret på et smil i de øyeblikkene det gjaldt og taklet ting i ettertid. Jeg har så vidt kommet meg gjennom hverdagen. Når dagene er over, er jeg helt tom for energi. 

 

 

Det er så vanskelig å skrive om noe når man ikke helt klarer å forklare hva det er man mener, men jeg håper det ga litt mening iallefall. Jeg skal prøve å få blogget oftere, jeg lover ingenting. Jeg elsker jo å blogge i utgangspunktet, men når man ikke har livsgnist eller noen motivasjon i hverdagen så er det ikke alltid førsteprioritet å knipse selfies og dele dagens gjøremål.

 

 


 

A change is about to come!

Herregud så deilig det er å ha litt fri. Det å kunne stå en time i dusjen når man står opp, bruke så lang tid man vil og bare ta det helt med ro. Jeg er den type person som haaaater å stresse, så hverdagen min nå passer meg egentlig helt perfekt. Nå er det heller ikke lenge til oktober, og jeg har masse å se fremover til nå. Skal bli deilig med litt forandringer også. Tror jeg skal kjøpe leilighet om ikke så veldig lenge, mer om det kan jeg fortelle etterhvert. Skal også bli et bedre menneske, haha. Få litt orden på ting og tang, akkurat nå er livet mitt egentlig bare rot – but a change is about to come. 

Skal stikke en tur på Jekta med mamma nå, så skal jeg trene etterpå. Vi blogges!

 

 

Lite spennende

Hei!

I dag er en dag der jeg egentlig ikke orker å blogge, fordi det skjer så lite. Skal bare slappe av hjemme, og dra en liten tur på kattesenteret siden jeg har vakt i dag. Usminket og vått hår – ikke interessert i å stille opp på bloggbilder heller. Haha! Håper iallefall jeg klarer å blogge litt oftere fremover! Har ikke helt gnisten for tiden. 

 

 

Hjelp!

Min tantes kjære hund Alfa har de siste månedene hatt max uflax, og har måtte operert hele to ganger siden april! Folk som har hund eller dyr vet hvor vanvittig dyrt disse operasjonene er, og siden begge disse operasjonen har vært store omfattende opersjon har de også vært ufattelig dyre. 

 

 

Slik kan du hjelpe:

Sjekk ut innsamlingsaksjonen vår HER