Disneyland

Torsdag 4.oktober reiste jeg og familien sammen med barnekreftforeningen til Disneyland i Paris! Det var en helt sinnsyk opplevelse! Vi dro klokken 8 på morgningen fra Tromsø til Bodø og rett fra Bodø til Paris. Da vi ankom Paris hentet to busser oss alle sammen og kjørte oss rett til hotellet som lå rett ved siden av Disneyland. 

Ankomstdagen kom vi så sent at det bare blei en liten tur rundt å se, og kvelds. Fredag der i mot gikk hele dagen til å gå rundt på Disneyland, ta masse karuseller og ikke minst shoppe MASSE! Lørdag dro vi en liten tur til byen i et forsøk på å se Eiffeltårnet. Her ser du bilde at det forsøket, hahaha!

 

 

Vi orket rett og slett ikke å bruke så lang tid på å se, og dra opp i Eiffeltårnet (det hadde tatt oss ca 1 time å komme oss til tårnet, og enda flere timer i kø!). Vi var på noen butikker og kjøpesenter i byen. Etter noen timer i byen valgte vi å dra tilbake til Disneyland, og bruke resten av dagen på karuseller. Søndag ble det bare frokost og enda mer Disneyland, også dro vi hjem i 2 tiden. 

Hver kveld når Disneyland stengte var det et “lys show” på prinsesse slottet. På fredag fikk vi med oss ca halvparten av showet (siden vi satt å spiste når det startet). Heldigvis fikk vi med oss hele showet på lørdag, til tross for at Disneyland stengte 2 timer senere, og dermed var også showet to timer senere enn i ukedagene. 

 

Her er en del bilder fra turen, enjoy!

 

 

 

 

Mine favoritt løsvipper!

Annonselenker

 

 

Hei og god morgen! Da har vi kommet oss hjem igjen etter fire fantastiske dager i nydelige Paris! Flere bilder og detaljer kommer på bloggen i løpet av neste uke!

Så, i dag tenkte jeg å blogge om noe etterspurt, løsvipper! Jeg blir ofte spurt om jeg har noen favoritter og hvor en kan få tak i de. I likhet med mange andre jenter der ute startet jeg å bruke falske vipper på videregående. Jeg var ikke så inn på dette med skjønnhet da og brukte det bare på fester. Det vil si kanskje 1-3 ganger i året. På den tiden kunne jeg ikke så mye om vipper og kjøpte derfor de fra H&M og Lindex bare. Ikke det at de ikke er bra, men for 4-5 år siden fantes det ikke så stor utvalg av vipper i de butikkene som det gjør i dag. 

 


 

Her er mine to favoritter

Lish Lash sine SOFT ALLURE finner du HER

MADS sine SWEED finner du HER

 

 

 

MÅNEDENS samtaleemne +

MÅNEDENS SAMTALEEMNE

Denne månen har vi i familien snakket mye om døden. Hvordan det er å dø, og hva som skjer etter døden. Har skevvet mer om det i et tidligere innlegg du kan lese HER

 

MÅNEDENS BILDE

 

MÅNEDENS BOK

Altså! Denne boken har jeg allerede skrevet om tidligere på bloggen! Men fy får en bra bok, kan virkelig ikke få sakt det nok!

 

MÅNEDENS HØYDEPUNKT

To av mine tre hjertegull fylte år. Minste ble hele 7 år og mellomste ble 12 år! Gud som tiden flyr. 

 

MÅNEDENS OUTFIT

Denne jumpsuiten brukte jeg på feiringen til tantungene mine. #Orangeisthenewblack!

 

MÅNEDENS SANG

Jeg savner deg så – Hanne Mette