Himmelen har fått den fineste engelen!

Da har tante sin superhelt, minstegull, gudmorunge, og ikke minst MANN fått fred fra det faenskape kalt kreft! Det va akkurat det du va, mann til ho tante❤️Det e ikke mange måna sia du «fridde» til ho tante hjemme på stu golvet, med en klistremerkdiamant du va så stolt av! Så da stilte ho storesøster opp som prest, han storebror som forlover, og ho mamma va «leid inn» som kameramann😂❤️ Vi hadde full fest i stua med masse musikk og dans, akkurat sånn som du elska!

Ho tante huske enda dagen du blei født som om det va i går! Spesielt når æ, ho mamma, og han pappa sto lænt over dæ, og ho mamma sir «Han e en liten Nicolai» ❤️ Med engang æ og han pappa va kommet i bilen bynte vi å snakke om kordan vi skulle skrive navnet ditt. Vi blei fort enig om at det va finest med C. Hele den biltur hørte vi på Cocunut tree, og sang for full hals mens gledeståran spratt! ❤️

Du har alltid elska å bade, og med engang det va snakk om å fjerne hickman så tok det ikke lange tida før du sku i bassenget! Vi har dratt nån tur til både Polarbadet, og til og med kom du og ho mor til Harstad så vi kunne dra på Grottebadet ilag.

Det e ikke bare bading du har vært glad i men også fart og spenning, og det va nåkka ho mamma fikk erfart hardt nu i oktober når vi va i Paris! Du skulle apsolutt ta di største, raskeste og «farligste» karusellan… nåkka ho mamma ikke alltid va helt fornøyd med😂 Men du, ja du elska det! Jo større og raskere, jo bedre! Å du holdte på å flire dæ ihjel får du syns det va så artig, og det holdt ikke å ta karusellan en gang, men gjerne 3-4 gang i slengen!

Du hadde alltid masse energi, et herlig smil om munn, og en hel del kloke ord på lur❤️ Du brydde dæ alltid om oss rundt dæ, og va opptatt av at vi ikke skulle være lei oss eller ha ont❤️ Du e den i familien som har hatt det desidert tøffest, men du va den som alltid sa til oss at det kom til å gå bra! ❤️Himmelen har nu fått den fineste engelen 😭Som ho mamma og han pappa sa: Vi unne dæ hvile, men savne dæ sårt ❤️😭