Gratis babypakke – Rema 1000

Den siste tiden har jeg bestilt både Rema 1000, Apotek 1 og Kiwi sine babypakker. Babypakkene er helt GRATIS, og inneholde masse fint og nyttig! Tenkte og skrive et innlegg per babypakke, og gi dem terningkast fra 1-6.

Dette inneholder babypakken jeg fikk fra Rema 1000 

– Bag

– Bleier

– Bade såpe

– Engangs kluter

– Våtservietter

– Smokk

– Body størrelse 74/80

– Bomullspinner

Pluss at det skal være en overraskelse, med denne fikk ikke jeg :/ Vet ikke om dem er sluttet med det, om dem ikke hadde flere igjen, eller rett og slett glemt det av!

Terningkast: 4

Babypakken fra Rema 1000 kan du bestille helt gratis HER!

 

 

 

 

 

Tips til å få lengere og sunnere hår!

Når det kommer til å få langt og sunt hår, er det to aspekter man må tenke over. Å få håret til og vokse, og ta vare på håret. Det er nemlig ikke sånn at man får langt hår av å kun kure det, man må pleie seg fra innsiden også. 

 

 

♥ Hårkur: Kur håret ditt 2-3 ganger i uka for å holde det friskt og sunt. Jeg bruker en fra REDKEN (bildet under), og den er jeg kjempefornøyd med. Fordeler kuren utover hele håret når jeg er i dusjen og lar det virke i 15-30 minutter, og da pleier jeg ofte å barbere leggene i mellomtiden for å få tiden til å gå. Husk at kuren skal i etter shampoen, og før balsamen. Altså, når du dusjer: Shampo – Hårkur – Balsam. Grunnen til dette er fordi balsamen lukker skjellaget i hårstråene dine, og dersom du tar i hårkuren på slutten så vil ikke kuren fungere like optimalt.

♥ Spis nok proteiner. Selv merket jeg ekstremt stor forskjell når jeg begynte å spise mer proteiner. Da kunne jeg nærmest se forandringene i speilet. Anbefaler dere å spise ca 1-1,5 gram protein per kilo kroppsvekt. Så om du veier 50 kg bør du spise mellom 50-75 gram proteiner i løpet av en dag.

♥ Stay clear off heat. Alt av varmebehandling er veldig skadelig for håret. Hårføneren er veldig ille i og med at den gjør håret frizzy så man blir nødt til å rette / krølle håret for at det skal se fint ut. I tillegg gjør hårføneren også at håret tugger seg. Min anbefaling er; vask håret et par timer før du legger deg, sånn at håret kan lufttørke. Flett gjerne håret slik at du får fine krøller dagen etterpå. Ikke bare sparer du masse tid her, men du sparer også håret ditt for ekstremt mye varmebehandling. Om du derimot må bruke rettetang eller krølltang, anbefaler jeg deg å ha varmen på maks 175 grader, og føneren på kaldluft. 

♥ Vask håret minst mulig. Her er jeg ganske dårlig, haha . . Jeg er desverre avhengig av å dusje håret mitt hver/annenhver dag. MEN om du kan, dusj håret gjerne annenhver dag, eller  helst tredjehver dag. Du kan jo vaske kroppen hver dag, så lenge du bare setter opp håret. Dersom du føler at håret ditt blir fort fett så er det fordi håret ditt er vant til å dusje det hver dag – så om du venner deg til å dusje det sjeldnere så blir håret senere fett og holder seg lengre.

♥ Ikke bruk shampo i lengdene av håret. Når du vasker håret med shampo stripper den vekk mye fuktighet fra håret. Derfor anbefaler jeg deg å bruke shampo i hodebunnen. Håret nederst blir som regel rent nok av at det skylles med shampo fra hodebunnen, og man bruker balsam etterpå. Om du har hatt ekstremt mye produkter i lengdene på håret, bør du selvfølgelig gå over med litt shampo.

♥ Masser hodebunnen din i 5 minutter hver dag. Dette får fart på blodomløpet, og håret vokser dermed fortere.

♥ Drikk nok vann. For at håret skal få nok fuktighet og vokse riktig, må kroppen få nok vann. Hvis ikke håret får nok vann ender man også opp med veldig tørt og pistrete hår. Anbefaling for vann man skal drikke i løpet av en dag er 1,5 – 2 liter. Avhengig av om du trener, er ute i varmen, osv. 

♥ Apropo hårspray. Så er dette noe du må være forsiktig med. Det mange hårsprayer gjør, er at de nærmeste limer små hårstrå sammen, så når du går over med en hårbørste og børster over håret ditt, vil hårene bli revet fra hverandre, og ofte ødelagt. 

♥ Alltid sov med flette. Dette vil gjøre at du unngår at håret skal floke seg i løpet av natten, i tillegg til at det ikke blir gnidd på samme måte mot puten som gjør at det knekker av. Pass på at fletten er løs, og at du bruker en strikk som ikke skader håret. Strikker med metall på er fy-fy!

♥ Hårolje. Hårolje er nøkkelen mot slitte tupper. Bruk det i tørt eller vått hår for å behandle håret ditt bedre. Om tuppene begynner å bli veldig slitte er det på tide å

♥ … klippe håret ditt. Ja, det er faktisk viktigere enn du tror! Du trenger ikke klippe det veldig ofte, men en gang i blant skader absolutt ikke. Jo lengre du venter, jo mer vil håret spise seg oppover!

 

Kordan ville du kirkegolve sku sett ut?

Satt og så over gamle kladder som jeg ikke har publisert, siden ting har vært veldig tungt siste årene. og i dag er det nøyaktig et år siden jeg skrev det innlegget jeg i dag skal poste. Dette var skrevet på en veldig tung tid med masse tanker, og masse spørsmål.

 

PS det er skrevet på dialekt!

 

“Da sitt æ nok ei søvnløs natt våken, ei søvnløs natt med dæ i tankan. Ikke bare kordan som helst tanka, men tanka om den dagen du e borte. Tanka om kordan akkurat du ville hatt det. Kordan du ville kirkegolve sku sett ut?

Om du ville ha den røde Teslan din dær eller kanskje nåkka av legoen du va så gla i? Æ tenke på kordan farge på rosen vi skulle valgt siden du elska di rosebukettan med masse farga, men det e kanskje ikke helt innafor i en begravelse! Æ sitt å tenke på kordan vi skal fortelle dæ at du ska dø snart, eller om vi i det heletatt burde fortelle dæ det? Æ tenke på ka du tenke om det å dø, og ikke minst ka du tenke om det atdet faktisk e DU som skal dø? Om du blir å bli redd, eller om du tenke at det e greit? 

Du har jo ofte sakt til oss i familien at når du dør skal du bli en engel og passe på oss, og det håpe ho tante du blir å gjøre. Du har vært igjennom så alt får masse lillevænn, og ho tante skjønne at du e sliten, det har du virkelig all grunn til å være! Du har virkelig stått på og kjempa og kjempa i 3 år, og du har virkelig vist hele familien ka en ånkli superhelt e!

Ho tante glemme aldri dagen du kom til verden, og ho kommer heller til å glemme dæ! Elske dæ over alt på jord min lille skatt <3″

 

 

Hvil i fred lillevenn, og lek med englan <3